Лезо потрапило у печінку: на Миколаївщині жінка зарізала чоловіка, який намагався її зґвалтувати, його ж ножем (відео)

У Ковалівці на Миколаївщині жінка зарізала свого знайомого, який намагався її зґвалтувати, погрожуючи ножем.

Убивство сталось у новорічну ніч. 25-річний Віктор, який до ранку пиячив на дискотеці, обрав собі за жертву матір двох дітей, 30-річну односелицю. Вони добре знали один одного, адже працювали разом на місцевому сільгосппідприємстві.

Спочатку чоловік просто чіплявся, а коли жінка суворо відмовила, то почав хапати її просто біля клубу. Ольга щосили відбивалась. Для більшої переконливості Віктор дістав ніж.

На жіночі крики з клубу вибіг діджей, він саме збирав апаратуру після дискотеки. Це вже була 5 година ранку. Побачивши, що коїться, став відбивати жінку від занадто наполегливого кавалера. У цей момент Ольга увігнала лезо в живіт ґвалтівнику. Жінка примудрилася поранити його у печінку. Він стік кров’ю за лічені хвилини.

Жінка сама викликала поліцію і зізналась, що вбила людину. У поліції кажуть, що вона й досі не подала заяву про спробу зґвалтування.

Єдиний свідок убивства - діджей. Він стверджує, що ніж був саме в Ольги. Камери журналістів він боїться, як вогню. Але жестами він показав, що винною жінку не вважає. На його думку, вона оборонялась. Чоловік бачив, що Віктор дійсно чіплявся до Ольги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення