Лихі 90-ті на Харківщині: банда вимагачів вимагала переписати на них фірму або 1,5 млн долл. відкупних (відео)

На Харківщині затримали цілу банду вимагачів з вовчими апетитами. 700 тисяч доларів викупу зажадала група молодиків від тутешнього фермера за безпеку його та родини.

Поліцейській спецоперації передував справжній терор злочинців. Молодики вимагали у підприємця, аби той переписав на них свою фірму. Якщо не хоче віддавати бізнес – вимагали аж 1,5 мільйона доларів відкупних. Вимагачі били свою жертву, погрожували розправитися з усією родиною, а на додачу розтрощили та обклали поховальними вінками автівку сина.

Зрештою, банда і потерпілий зійшлися на половині грошей. Перші 100 тисяч доларів він віддав одразу. Аби зібрати залишок суми, бізнесмен попросив два тижні і одразу побіг до правоохоронців.

Щойно в харківському готелі передали всю суму, в самому приміщенні та поряд з ним пов’язали одразу п’ятьох підозрюваних. Своєї вини вони не визнають. Стверджують, що їх просто підставили.

У прокуратурі повідомили що деякі з затриманих мають судимості за вчинення умисних корисливих злочинів, в тому числі вимагання, інші - хоча й не судимі, однак притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення