"Мені лишалось жити 2 місяці": у Мелітополі 27-річна жінка стала стала безплідною після 1,5-річного лікування у гінеколога (відео)

У Мелітополі 27-річна жінка стала інвалідом, бо їй вирізали всі жіночі органи. Вона ніколи не зможе стати матір’ю. Молоде подружжя обвинувачує гінеколога в тому, що вона вчасно не помітила рак.

Жінку безрезультатно лікували півтора роки, бо в неї була апоплексія – стався яєчника, і у черевну порожнину витекло 400 мл крові. Завідувачка гінекологічного відділення Мелітопольського пологового будинку Ольга Покровенко заспокоювала жінку, що хвороба несерйозна, проте лікар, який робив пацієнтці ультразвукову діагностику, забив на сполох. Медик наголошував, що Надію треба оперувати. Такий випадок, за словами спеціаліста, він бачить вдруге за 20 років практики. Утім, гінеколог продовжувала лікувати жінку пігулками.

У Надії сталось два рецидиви, через що її клали до лікарні. Дійшло до того, що жінку відправили до онколога. Тоді у неї і виявили 4 стадію раку, метастази дістались шлунка.

"Лікар-онколог сказав, що мені лишилось жити два місяці", - каже Надія.

Завідувачка гінекологічного відділення Мелітопольського пологового будинку Ольга Покровенко не бачить своєї вини у тому, що сталось. Наголошує, що лікувала пацієнтку за протоколом.

Ольга Покровенко - лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, у професії понад 20 років. Тому подружжя не вірить, що зможе довести свої звинувачення. Але навіть із заявою до поліції розслідування не зрушить з місця без проведення експертиз. Вони, на жаль, тягарем падають на плечі самого пацієнта. Тож треба запастись терпінням і йти оббивати пороги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення