Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=9XiD3AyiRKw&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=9XiD3AyiRKw&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Мери Бучі та Ірпеня, у яких два тижні тому проводили обшуки, вийшли на роботу

Мери Бучі та Ірпеня, у яких два тижні тому проводили обшуки, вийшли на роботу

Володимир Карплюк та Анатолій Федорук, у яких два тижні тому проводились обшуки, знову на роботі. Мерам інкримінують відчуження майже дев'яноста гектарів лісу для роботи забудовників.

no video parsed

З такими обвинуваченнями 21 липня ГПУ проводила обшуки в будинках очільників Бучі та Ірпеня. господар мітса Ірпінь утік, отримавши інформаційний витік із прокуратури.

"Ввечері йому зателефонували і повідомили, що з Генеральної прокуратури надійшла вказівка проводити обшуки і при будь-яких обставинах здійснити затримання",-пояснює радник Ірпінського міського голови Максим Плешко.

Усього лише через два тижні ірпінський голова повертається на роботу, однак зі ЗМІ не багатослівний. За словами його заступника, Максима Плешка, у прокуратури або не було справи, або її вже закрили. Юрист міської ради Бучі теж називає обшуки банальною помилкою.

"Приводом до таких дій стала інформація про те, що нібито посадовими особами Бучанської міської ради відчужено 890 гектарів лісу. З юридичного аналізу ухвали, обставини є не більш, ніж видуманими", - сказав завідувач юридичним відділом Бучанської міської ради Тарас Шаправський.

Випуск надзвичайних Новин за 13 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення