Мертва і оголена лежала на дорозі: на Хмельниччині задушили 21-річну дівчину, підозрюють батька двох дітей (відео)

На Хмельниччині 35-річного батька двох дітей підозрюють у вбивстві 21-річної дівчини. Вона місяць не дожила до свого 22-го дня народження.

Тіло 21-річної Тетяни знайшли випадково. На моторошну знахідку натрапив місцевий рибалка, який йшов на річку. Дівчина була голою і лежала обличчям до землі. Рибалка до останнього сподівався, що це манекен, але коли підійшов ближче - сумніви розвіялись. Судмедекспертиза показала, що бідолашну задушили.

Напередодні, у вечір п'ятниці, дівчина відпочивала з подругою Марічкою в клубі. Потім вони придбали пиво та сухарики й пішли на зупинку. Там до них приєднались двоє чоловіків. Вони випивали й танцювали, а потім Марічка покинула подругу саму в підозрілій компанії. Бо ж їй здалось, що між Тетяною та 35-річним Олександром, одруженим чоловіком і батьком двох дітей шкільного віку, промайнула "іскра".

Але на ранок Тетяна додому не повернулася. Олександр зізнався, що зголосився провести дівчину до хати, проте вже біля будинку вона, за його словами, почала проявляти до нього агресію. Чоловік схопив її за шию і вклав на землю. "Аби заспокоїлась", - виправдовується він. Далі пояснення Олександра дивують ще більше. Тетяна знепритомніла, він почав розтирати її снігом. Коли ж прийшла до тями - покинув саму на снігу під батьківською хатою. При цьому всьому чоловік намагався переконати суддю, що він не вбивав дівчину.

Наразі підозрюваний лише один, він у СІЗО. Дружина Олександра не вірить у те, що її коханий і батько їх спільних дітей вбив дівчину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення