Могильний хрест у корзині повітряної кулі: у Кам’янець-Подільському люди впали з висоти над цвинтарем (відео)

На Хмельниччині під час фестивалю повітроплавання в Кам’янець-Подільському впала повітряна куля з шістьма людьми на борту. У результаті падіння одна людина загинула, п’ятеро у лікарні. Фестиваль довелося призупинити.

Як падала куля поблизу села Кульчиївці чули й бачили ледь не усі місцеві. Адже шестеро людей на борту кричали і благали про допомогу. Куля стрімко летіла просто на кладовище. На шаленій швидкості корзиною ламав дерева, хрести та пам’ятники.

Перші два пасажири випали на сільському кладовищі: один зламав руку, а інший - 53-річний Роман - від отриманих травм помер на місці. Його викинуло просто на пам’ятник, і від удару розтрощило голову. Наступні жертви некерованої повітряної кулі впали на город. Його власник бачив, як після удару об дерево з корзини вилетіли ще двоє чоловіків. Травми були невимовно важкими. Від крику травмованих у очевидців закладало вуха.

Щойно кошик став легшим, повітряна куля знову набрала висоту і полетіла далі. Всередині були пілот і дружина загиблого. Зрештою куля впала в яру.

Пілот вже у лікарні пояснив, що аварія сталась через різке погіршення погоди. Різко почали насуватись грозові хмари і куля стала некерованою. Пілот намагався посадити кулю, спустивши повітря, але поривами вітра її продовжувало кидати то вгору, то вниз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення