Моторошний детектив на Київщині: чоловік знайшов закривавленений труп у власній квартирі (відео)

На совісті цього нелюда звіряче вбивство товариша, про яке він говорить так холоднокровно, що аж мурахи шкірою. У Боярці на Київщині господар квартири ледь не остовпів, коли у коридорі застав закривавлене тіло свого друга. Не повірите, але в цю саму мить його убивця, який чотири рази вдарив жертву ножем, мирно спав  у сусідній кімнаті.

Тіло покійника було рясно вкрите ранами. Він лежав на підлозі, а все навкруги було залите кров'ю. Власник квартири, в якій сталося моторошне вбивство, був першим, на якого впала підозра. Але чоловік запевняє, що на його руках немає крові. Каже, що напередодні ввечері чоловіки випивали і ніщо не віщувало біди. Василь швидко захмелів та пішов спати, а його гості продовжили гулянку та щось не поділили. Після кривавої розправи різник приліг у сусідній кімнаті. Там його і знайшли копи.

Вбивця, який ще не протверезів, розповів, що захищався. Мовляв, опонент погарячкував. Нібито нападник взявся за ніж першим, а Максим відібрав у нього зброю і наніс 4 "випадкових" удари.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення