Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=ZgGuoBMKyps&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=ZgGuoBMKyps&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 На будівництві інфраструктури для експресу Київ-аеропорт Бориспіль вкрали гроші (відео)

На будівництві інфраструктури для експресу Київ-аеропорт Бориспіль вкрали гроші (відео)

Про це довго говорили і нарешті втілили у життя. З'єднали таки столичний вокзал і аеропорт у Борисполі швидкісним експресом. Цей мегапроект обійшовся державі в майже 500 млн грн.

no video parsed

Перший експрес урочисто повіз топ-чиновників, але вже наступного дня він несподівано заглух просто посеред поля. У деяких пасажирів просто здали нерви. Після цього рейсу потяг ламався ще кілька разів. Після ретельних перевірок правоохоронці шокують новиною. Після перевірок вони з'ясували, що спритні бізнесмени під час будівництва інфраструктури експресу, примудрилися вкрасти державні гроші. Більше того, слідчі переконані, що до схеми можуть бути причетні і чиновники. Про яку вкрадену суму йдеться, правоохоронці не кажуть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення