На Харківщині чоловік взяв у заручники колишню співмешканку на очах у 4-річного сина (відео)

У селі Гайдари на Харківщині екскоханець взяв у заручники колишню жінку. Усе відбувалося на очах у їхнього спільного 4-річного сина.

Чоловік увірвався до будинку жінки вночі. Вона саме розмовляла по телефону з подругою, коли агресор приставив до її горла величезну мачете з лезом понад 30 сантиметрів. Подруга почула ґвалт у слухавці і одразу зателефонувала до поліції.

На місце прибули навіть спецпризначенці. Хлопчика нападник випустив одразу, а заручницю тримав майже дві години і погрожував розправою. У будинку також була старенька мати заручниці.

30-річного Дмитра одразу затримали. Сусіди шоковані, бо знали його з кращого боку: працьовитий, непитущий, люблячий батько. Односельці розповідають, що він з Оленою прожили близько 5 років разом, а близько пів року тому розійшлися. У селі подейкують, що розлад стався саме через жінку.

На суді чоловік кається. Розповів, що дізнався, що Олена планує потайки переїхати з його дитиною невідомо куди. Після слів "я сина забираю, більше ти його не побачиш" Дмитро і злетів з котушок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення