На Харківщині достроково випустили на волю вбивцю завдяки туберкульозу, а він сокирою розрубав матір з донькою (відео)

На Харківщині у невеличкому містечку Люботині літня жінка та її доросла донька пережили напад у власному будинку. Жінкам вдалось вижити після кривавої м’ясорубки, проте старенька мати і досі перебуває на межі життя і смерті.

Стрілки на годиннику показували майже 3 години ночі. Розбійник із сокирою проник у маленький будиночок, відтиснув двері, і накинувся на сплячу пенсіонерку.

Двічі вдарив стареньку по голові сокирою і добив би нещасну, якби вчасно не прокинулася її 58-річна донька. Жінка кинулась на захист матері, змогла забрати сокиру у нападника і навіть виштовхати його з будинку.

З рубаними ранами обох потерпілих госпіталізували до лікарні. 84-річна пенсіонерка у дуже тяжкому стані, лікарі прогнозів не дають.

Нападника затримали за кілька днів на залізничній станції у Харкові, його буквально зняли з потяга. 51-річний чоловік - досвідчений кримінальник. Він закінчив лише 8 класів, відсидів кілька термінів за тяжкі злочини, навіть за вбивство. Він мав би сидіти навіть зараз, проте його відпустили через хворобу - туберкульоз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення