На Київщині психічнохворий вбив чоловіка унітазом уві сні і відкусив вухо (відео)

У квартирі звичайної багатоповерхівки на Київщині чоловік вбив унітазом свого кривдника.

Надвечір біля ліфта мешканка будинку знайшла у калюжі крові незнайомця. Його голова була практично розтовчена. Нещасний вже не дихав, а від його тіла до квартири на поверсі тягнулись багряні сліди крові. Тим часом господар квартири - 25-річний Андрій - сидів на вулиці на лавці. Його ж оселя нагадувала місце якогось жертвоприношення: кров на підлозі, стінах, меблях, нею просочені подушки та ковдри.

Після вбивства чоловік пішов до підлітків на дитячий майданчик і заявив, що у під’їзді знаходиться манекен. Він попросив дітей піти подивитися на нього. Але ті побачили на власні очі справжнє людське тіло.

Убивця розповів, що взяв 45-річного Олега до себе квартирантом. Захмелілий орендар нібито натякнув на нетрадиційну сексуальну орієнтацію Андрія, а той не стерпів образи. Він відправив гостя до квартири, а сам пішов на смітник, звідки приніс унітаз. Андрій просто кинув важку сантехніку на голову сплячему гостю, а сам пішов спати. Коли прокинувся, його жертва ще хрипіла. Тоді убивця добив його праскою по голові, відкусив частину вуха і почав вибивати зуби.

Виявилось, що чоловік психічнохворий. Проте звернення людей до поліції і чиновників не дали результату.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення