На Київщині сімейний тиран розрубав сокирою голову сину і намагався спалити живцем родину з онуками (відео)

На Київщині у Шевченковому 61-річний чоловік підстеріг на подвір’ї свого сина і розтрощив йому голову. Після цього він ледве не спалив живцем у будинку родину з малими дітьми та онуками.

Чоловік, який розрубав синові голову, працює сімейним лікарем. Батько проломив сокирою череп одним ударом. У тяжкому стані 26-річного Василя забрала швидка, а душогуба затримали. Втім, за кілька днів сімейний тиран повернувся, тому що Броварський суд просто відпустив підозрюваного в цьому злочині додому.

Розлючений чоловік після повернення знову почав дебоширити. Але оскільки син був у лікарні і не було з ким битися, то влаштував сім’ї пекельну помсту - підпалив хату, у якій крім дорослих мешкають четверо дітей.

Через постійні скандали тиран жив у окремій частині будинку. Інші члени родини теж відділилися. Діждавшись ранку, мстивий чоловік із сокирою намагався прорватися до родичів. Коли ж не вийшло - вирішив їх спалити. Вогонь поширився будинком миттєво: підлога, меблі, стіни і покрівля - все згоріло повністю.

Ще 6 років тому у родині почалися негаразди. Медики підтвердили у чоловіка психічний розлад і він періодично проходив лікування.

Після підпалу суд відправив чоловіка на примусове лікування. Анатолій тепер матиме дах над головою, а от його рідні фактично безхатьки. Їх прихистили у місцевому гуртожитку, волонтери збирають погорільцям продукти та одяг. Номер картки для допомоги постраждалій родині: 4149 6090 1086 2334 (Кіріченко Олена Миколаївна).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення