На Львівщині мисливець вбив найкращого друга: стало відомо, що насправді сталось на полюванні (відео)

На Львівщині досвідчений мисливець із 30-річним стажем замість здобичі підстрелив свого товариша, до якого ставився, як до рідного брата. Бідолашний стік кров’ю на руках у вбивці.

Полювання на козуль компанія миколаївських мисливців запланувала заздалегідь. Спершу вистежували звіра в одному лісі, а в обід перемістились ближче до сусіднього села Стільська. Коли ловці вертались до табору, раптом пролунав ще один постріл. Це неабияк насторожило чоловіків, адже всі вже розрядили зброю.

Мисливці були тверезі й завжди, кажуть, дотримувалися правил. Цього полювання вперше за 30 років один із мисливців порушив лише одне правило - замість червоного капелюха вдягнув чорний. Іван не побачив кращого друга Мирона під деревом і влучив у нього з першого ж пострілу. Іван не одразу зрозумів, у кого поцілив. Переляканий горем мисливець сам викликав поліцію. Куля влучила Мирону під праву лопатку і пробила тіло.

66-річний Іван на 4 роки молодший за свою жертву Мирона. Вони змолоду були в одному мисливському товаристві і вже більше 30 років полювали пліч-о-пліч. Більше того, чоловіки навіть народилися в один день, тому здружилися наче рідні брати.

Мисливці переконані: трагедія сталась через надмірний азарт. Іван миттєво зреагував на рух і через ожинник влучив у людину, хоча не мав права стріляти у неясно видиму ціль.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення