На Одещині у гостях від передозування померла наркоманка: її тіло приховали, а потім спалили (відео)

На Одещині у гостях за таємничих обставин померла 48-річна жінка. Господар квартири, де вона відійшла у засвіти, заховав тіло небіжчиці у під’їзді, а за кілька тижнів спалив.

Обвуглені рештки людини знайшов чоловік, який йшов на стоянку по автомобіль. Першими на місце прибули представники муніципальної варти. Вони поспілкувалися зі свідками і вже за годину вийшли на слід ймовірного підозрюваного. 37-річний Андрій мешкає у багатоповерхівці по сусідству. Чоловік одразу ж виклав усе як на духу. Каже, що гостя померла від передозування наркотичних засобів. Тоді він сховав її тіло у кладовці в під’їзді.

У підсобці між поверхами труп пролежав аж два тижні. На сполох забили сусіди чоловіка, адже біля сходового майданчика стояв нестерпний сморід. Тоді Андрій прийняв рішення знищити тіло загиблої подруги. Близько 5 години ранку він виніс покійницю за бойлерну, облив горючою сумішшю та підпалив.

Сусіди не здивовані такими подіями. Люди розповідають, що Андрій багато пиячив і вживав наркотики. Близько двох місяців тому померла його матір, відтоді у квартирі мало не щодня збирались гучні компанії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення