На Полтавщині чоловік вийшов з тюрми і вбив ще одного свого родича (відео)

На Полтавщині у Олександрівці через горілку сталось братовбивство. Біда прийшла у дім трьох братів, які жили разом. Проте так було не завжди.

Василь, Микола і Олександр віднедавна жили разом. Про спокій у будинку забули, коли Микола попросився пожити вдома у наймолодшого брата Олександра. Ще два роки тому чоловік жив сам. Чоловік розповідає, що Микола і на нього руку піднімав, проте з хати він брата не вигнав.

"Куди я його прожену? Місця вистачає", - каже Олександр.

Утім, цієї осені на порозі будинку з’явився і середній брат. Родичі навіть не упізнали 36-річного Василя, бо давно не бачили його. У селі він не з’являвся 15 років.

Чоловіки чаркували, тому й тіснилися у двох відремонтованих кімнатах братового будинку. Жити в батька не хотіли, бо він не вживає алкоголь.

У день вбивства брати теж пиячили. Між Василем і Миколою спалахнув конфлікт. Після сварки старший брат вигнав середнього з хати, той пішов у літню кухню, аби пересидіти агресію родича. Проте Микола не заспокоївся і посеред ночі вийшов на вулицю далі з’ясовувати стосунки: "вчив" Василя добрим манерам кулаками.

На ранок бездиханне тіло Василя на підлозі посеред власної кухні знайшов Олександр. Над ним плакав і благав прокинутись найстарший брат - 37-річний Микола. Уся кухня від підлоги до стелі була заляпана кров’ю. Кривавий слід вів в коридор і навіть далі - аж на ґанок.

Виявляється, Микола раніше вже відсидів термін за аналогічний злочин - тоді його жертвою стала родичка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення