На Полтавщині кримінальний авторитет замовив опонента, який вижив і теж може сісти за ґрати (відео)

На Полтавщині викрили зухвалу банду, яка намагалася посеред білого дня застрелити чоловіка.

Напад на 36-річного Олександра Соколовського стався ще в січні біля станції шиномонтажу. Вона належить його родичам. Близько 12:00 до його автомобіля під’їхало двоє на мотоциклі. Один із чоловіків почав стріляти у полтавця з пістолета. Злочин від початку до кінця зафіксувала камера відеоспостереження. Стрілянина тривала не довше 15 секунд.

Друзі пораненого не стали чекати на швидку і самі відвезли його до лікарні. Чоловік отримав поранення в шию, легеню та тулуб, його терміново прооперували.

Нападники хутко втекли на мотоциклі. Двоколісний знайшли у парку, його підпалили. Тоді впіймати гарячим слідом злочинців не вдалося. І лише за 4 місяці затримали і виконавців, і замовника. Серед затриманих: замовник, організатор та двоє виконавців.

Організатором розправи виявився місцевий кримінальний авторитет - 48-річний Євгеній Волошин. Живе у Кременчуці, має прізвисько "Жолудь".

За однією з версій, між Волошиним і Соколовським стався конфлікт. Кримінальний авторитет просто не міг пробачити такого удару по своїй репутації. Тепер фігурантам замаху загрожує до 15 років ув’язнення. Опинитися на нарах може і постраждалий, який також проходить обвинуваченим у кримінальній справі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення