На Полтавщині кримінальник з досвідом на смерть забив коханку, її тіло знайшли у бур’янах біля залізничних колій (відео)

На Полтавщині у селі Ромодані працівниця залізничної станції знайшла біля колій тіло жінки. Вона не потрапила під поїзд і не скоїла самогубство - бідолашну нещадно забили до смерті.

Мертва жінка лежала у бур’янах неподалік старого закинутого туалету. Голова покійної нагадувала місиво. Вона була не місцева, тож залізничники і гадки не мали, хто це. Убитою виявилась мешканка Чернігівської області, їй лише 30 років.

Підозрюваний у вбивстві - 29-річний кавалер загиблої. Між парою виник конфлікт. Спочатку чоловік наносив жінці удари кулаками, а коли та впала на землю - почав гамселити жінку ще й ногами. Заспокоївся тоді, коли нещасна не мала сил навіть поворухнутися. Чоловік залишив жінку помирати, а сам пішов геть.

Підозрюваного Віктора Руденка оголосили в розшук, він має багату кримінальну біографію. За свої 29 років він не раз сидів за ґратами і навіть тікав з місць позбавлення волі. Випадково його у потязі зустріла жінка, яка бачила орієнтування на підозрюваного у вбивстві. Вона й допомогла поліцейським схопити злочинця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення