На Прикарпатті 10-річний хлопчик впав головою на каміння з аварійного мосту (відео)

Заворушились і почали ремонтувати. Після сюжету "Надзвичайних Новин" про нещасний випадок на Прикарпатті, коли 10-річний хлопчик впав на велосипеді з аварійного моста, злощасну переправу таки почали лагодити. Знайшлись і деревина, і інші будівельні матеріали. За два тижні сполучення відновили на половину.

В гірську річку Іван полетів головою з 6-метрової висоти, після того, як зачепився велосипедом за дошку на аварійному мосту. Лікарі не давали жодних прогнозів, адже травми у хлопчика були дуже важкими. Але, на щастя, їм вдалося врятувати дитину. Зараз Іван майже нічого не пам'ятає, бо тоді втратив свідомість. У дитини зламані руки та важка травма голови. Малюк переніс дві операції, але на нього чекає ще одна. Та медики все одно вважають Івана обранцем долі, бо він впав з висоти майже 2-го поверху на каміння і попри все вижив.

Після трагедії та появи телебачення, міст відремонтували. Заворушилися чиновники та депутати. На переправу знайшли і деревину і інші матеріали. Цвяхи особисто закупила голова сільради. А до ремонту долучилися майже всі місцеві чоловіки. Але це все ненадовго. У такому вигляді міст довго не простоїть. А чиновники кажуть, що переправа нікому не належить, тому ремонтувати за бюджетні кошти, мовляв, не мають права.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення