На Прикарпатті 6 дітей із матір’ю залишились без даху над головою через земельні махінації (відео)

На Прикарпатті багатодітна 33-річна матір та шестеро її дітей можуть опинитися без даху над головою. Уляна повернулася в батьківський дім, коли розійшлась із чоловіком, але виявилось, що майно вже належить іншій людині.

Дитинство Уляни пройшло в інтернаті, бо батьки пиячили, а старші брати займались особистим життям. З інтернату дівчина майже одразу переїхала до коханого, народила шістьох дітей. Наймолодшій доньці зараз немає і двох років. Але життя із чоловіком не склалося, тому жінка вирішила повернутися в батьківський дім. Раптово дізналась, що він вже належить іншій людині.

Будинка, в якому вона прописана, вже не було. Як вдалось з’ясувати, ще у 2007 році, коли Уляна була в інтернаті, батько продав сусіду будинок і дві земельних ділянки. На одній з них була побудована садиба, старенька хата. Безпосередньо перед продажем її знесли, аби не погоджувати документи з опікунською радою, з неповнолітніми дітьми.

Новий власник землі побудував невеличку хатчину. Саме у цій комірчині кілька років тому і оселилася Уляна та шестеро її дітей: кімната - три на три метри. Жінка думала, що це батьківська хата, а виявилось, що помешкання сусіда.

Фактично, жінка незаконно поселилась у ній, тому чоловік через суд намагається її виселити. У свою чергу жінка вимагає повернути землю, але закон не на її стороні.

Виявляється, земля у Пасічній неабияк стрімко підскочила в ціні. Власник земельних ділянок не те, що віддавати, а навіть продавати їх не збирається. Адже незабаром у тих краях має вирости лижний курорт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення