На ринку у Харкові бандит з 90-х влаштував стрілянину: двоє поранених (відео)

У Харкові на Центральному ринку в багатолюдному натовпі чоловік спочатку поліз у бійку з продавцями будівельних матеріалів, а потім почав стріляти з пістолета просто по опонентах.

Конфлікт стався у будівельному магазині через прості дюбелі. Двоє чоловіків зайшли у магазин вранці, проте не змогли придбати те, що їм було потрібно. Саме відмова довела їх до сказу. Покупці пішли додому, після чого повернулися до магазину з травматичними пістолетами. Сутичка з продавцем переросла у бійку, а потім пролунали постріли.

Поранення отримали двоє чоловіків: 63-річного постраждалого з травмами обличчя медики ушпиталили до лікарні, а от його 57-річному товаришу неабияк пощастило. Одна з куль влучила у нагрудну кишеню, де лежав мобільний, і залишилася в телефоні, а інша травмувала гомілку. Від госпіталізації чоловік відмовився, йому надали допомогу на місці.

Торговці з Центрального ринку та випадкові перехожі скрутили агресора і викликали копів.

Як виявилось, термін дії дозволів на обидва травматичні пістолети давно збіг. Стрільцю 58 років, він мав судимість у буремні 90-ті роки за рекет та бандитизм. Його товариш, який приймав участь у цій бійці, втік. Його розшукує поліція.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення