На Тернопільщині з брата затриманого за підозрою у вбивстві випускниці вибивали зізнання? (відео)

Це душогубство прозвали черговою Врадієвкою! Тринадцять днів - рівно стільки часу відтоді, як юна випускниця на Тернопільщині не повернулася додому. На дівчину напали і двічі встромили ніж у самісіньке серце Рівно за тиждень поліцейські звітують: вбивцю затримали. Це 16-ти річний хлопець, учень місцевого ПТУ. Але жителі впепевні: молодик не винен, а правоохоронці просто шукають крайнього, аби приховати справжніх убивць

Люди масово виходять на акції протесту, перекривають траси і пікетують місцевий відділок! Селяни вимагають, аби Генпрокуратура та МВС - негайно втрутилися в розслідування. Адже навіть рідні батьки не впізнають свого сина Що ж з ним сталося одразу після затримання?

26-го червня селище Вишнівець пережило небувале доти потрясіння. Вбили 17-річну випускницю Ірину Мукоїд. Напівоголену, її знайшли на узбіччі дороги. Мешканці були просто шоковані Тиждень знадобився поліцейським на розслідування і вони заявили - вбивцю затримали. Це - 16-тирічний учень ПТУ Василь Гнатюк. Здавалося б, справа розкрита. Але кілька сіл раптом стають на вуха! Люди не вірять, що Василь, який виріс у них на очах, міг убити людину.

Тетяна Дідик, учителька: "Нам страшно, страшно дітям ходити по вулиці, тому що злочинці досі на волі. А повісили злочин на 16-річну дитину. Били, катували, кажуть тут всі люди"

Ольга Мурза, тітка затриманого:"Мама подзвонила до мене сказала, що забрали дитину. Ми в сільській раді стояли 4 години нам ніхто не сказав де дитина, яке вони мали право забрати дитину неповнолітню. Ніхто нічого не сказав"

Невже копи справді уикрали неповнолітнього хлопця з батьківського подвір'я? І чому нікому з рідних не дали з ним поїхати? Батьки запевняють: після семи годин у поліції не впізнали свого сина! Він був немов зомбі: загальмований і ледве говорив. Батько ж Василя розповідає, що його намагалися споїти в обласній поліції. Друзі затриманого Василя запевняють - коли сталося вбивство, хлопець був і в них на очах. А це - таксист, який віз Василя тої ночі додому в сусіднє село. Хлопця він знає і нічого дивного за ним не помітив. На воротах на юнака ще й чекала мати. Нині брат затриманого Владислав розповідає: його теж змушували взяти на себе вбивство дівчини. Били і вимагали зізнатися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення