На Запоріжжі підліток-девіант катував 14-річного школяра: поліція та соцслужби "не знали" про його численні подвиги (відео)

У Кушугумі на Запоріжжі підлітки кілька годин знущались з 14-річного хлопця: гасили на тілі недопалки, змушували їх ковтати, нещадно били та принижували. Школяр нині оговтується після тяжкої психологічної травми.

Свого колишнього однокласника підлітки заманили у чужий будинок начебто на побачення, але насправді влаштували хлопцеві дику катівню. У зграї були і хлопці, і дівчата - усього шестеро. Найменшому учаснику екзекуції лише 12 років. Постраждалий Єгор каже, що жодних конфліктів з компанією не мав, тому не розуміє, чому його обрали за жертву.

Шестеро малолітніх не лише з задоволенням товкли хлопця, а й знімали свої дикунства на відео. Коли копи переглянули записи, то додали до статті катування ще дві - розбій та сексуальне насильство.

Ініціатором екзекуції став 15-річний В'ячеслав, якого у селищі називають проблемним. Батьки хлопця розлучились, переїхали до Запоріжжя, а він жив сам. Сусіди розповідають, що він вів асоціальний спосіб життя: пиячив, курив. Біля подвір’я неодноразово бачили поліцію, а от соціальні служби навіть пальцем не поворухнула, аби запобігти трагедії.

А от дільничий стверджує, що задиркуватого хлопця в очі не бачив, хоча селище невелике і про подвиги місцевих тут швидко дізнаються.

Двом причетним до тортур поліцейські готуються вручити підозри, інших ще допитують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення