На Запоріжжі золота молодь намагалася викрасти 12-річного хлопчика, аби познущатись: поліція бездіє (відео)

На Запоріжжі троє старших школярів намагалися викрасти шестикласника. Взяли батьківський джип, поїхали за місто і видивлялися маленьких жертв просто на зупинках.

Свою жертву золота молодь вполювала у селищі Кушугумі. 12-річний Тимур саме чекав на маршрутку, коли підкотила машина. Двері джипа розчинилися і підлітки наполегливо почали пропонувати дитині сісти всередину. Хлопчик перелякався і чимдуж побіг до найближчого кіоску, аби там просити про допомогу. Продавчиня заховала дитину, яка кричала: "Врятуйте, будь ласка! Мене переслідує іномарка!". Жінка зателефонувала батькам Тимура і до поліції. Копи зупинили джип, який їздив селами. Схоже, що юні покидьки і далі шукали собі жертву.

Як вдалося встановити правоохоронцям, підлітки шукали собі дитину для "розваг". Вони планували запхати у авто жертву і знімати процес "розваг" на відео, а потім викласти у соцмережу, аби продемонструвати, як легко викрасти дитину.

Тимура після пережитого лікують у психіатра та невролога. Він змушений жити на пігулках, покинув секцію футболу і не ходить навіть до школи.

Справа лежить у Запорізькому райвідділі поліції і припадає пилом. Адвокат постраждалої родини розповів, що не проведена жодна слідча дія. Свавілля золотої молоді та безхребетність запорізької поліції обурює місцевих мешканців. Вони бояться за своїх рідних і не розуміють, чому копи не виконують своїх прямих обов’язків.

Родичі постраждалого хлопчика готують звернення до прокуратури зі скаргою на бездіяльність поліції. Тим часом у соцмережах підчищають інформацію про мажорів. Подейкують, що двох з них вже вивезли за кордон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення