На Житомирщині полковник підстрелив 9-річного сина товариша: з'явилися моторошні подробиці трагедії (відео)

На Житомирщині столичний 43-річний полковник вистрілив у 9-річну дитину. Хлопчика у важкому стані доправили спочатку до місцевої дитячої лікарні, а потім гелікоптером транспортували у Київ.

У Новограді-Волинському до лікарні невідомий на той час чоловік привіз пораненого хлопчика. Згодом з'ясувалося, що дитина отримала кульове поранення. Спочатку і батько постраждалого хлопчика і його товариш розповідали, що в дитину влучив невідомий на березі річки, але правоохоронці швидко з'ясували перебіг подій.

Того дня полковник, який приїхав з Києва нібито до родичів, та його товариш, який офіційно ніде не працює та має кримінальне минуле, влаштували посиденьки. Біля них крутилися діти господаря будинку. Потім нетверезий гість показав дітям, як відбирати у злочинця зброю. У цей самий момент і пролунав постріл. Хлопчик отримав важке проникаюче поранення, куля зачепила важливі внутрішні органи. Пораненого хлопчика рятують у столичній лікарні та поки не дають жодних прогнозів.

А ось у полковника, якого вже затримали, знайшли 2 автомати, пістолет, РПГ-5 штук та міни направленої дії. Також батька дитини перевіряють на можливу причетність до торгівлі зброєю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення