На Житомирщині розшукують тіла подружжя: жінка була на 9 місяці вагітності, осиротіли двоє дітей (відео)

На Житомирщині у селі зникло молоде подружжя. Про те, що батьків немає, їх маленька дочка розповіла учительці. Лише після цього розгорнули пошукову операцію.

Подружжя на човні випливло на ставок на смертельну риболовлю. Вони знехтували безпекою і пішли рибалити, коли водойму почало сковувати кригою. Тим часом вдома на батьків чекали діти: семирічна дочка з молодшим чотирирічним братом. Сама ж зникла жінка була вагітною - подружжя чекало на третю дитину, яка мала народитись за місяць.

Дві доби діти просиділи зачиненими в будинку. Дівчинка, не дочекавшись тата й маму, вийняла шибку у вікні і вони разом з братиком вибралися на вулицю. Близько 12 години дня вони разом дійшли до школи, і дівчинка повідомила вчительці про зникнення батьків. Дітей обігріли і нагодували, а на пошуки Петра та Яни у селі мобілізували усі сили.

Малі розповіли, що того дня тато смажив шашлики, а потім вони з мамою пішли на ставок рибалити. На березі справді знайшли сумку з сітями, а наступного ранку і затонулий човен. Він був посередині водойми, частково вкритий льодом. Поки що тіла зниклого подружжя знайти не вдалося - водолазам заважає працювати лютий холод.

Тим часом осиротілих дітей забрала до себе тітка. Про те, що мами з татом більше немає, жінка малим поки що не зізнається.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення