Намагався вкоротити собі віку, а замість того вбив рідного сина: 27-річного екс-АТОвця власними руками задушив батько у Харкові (відео)

Невимовний жах - у Харкові! Немов за сценарієм класичної трагедії, у тихому приватному секторі 27-річного чоловіка власними руками вбив його ж рідний батько! Це просто не вкладається в голові! Адже всього два місяці тому підозрюваний в розправі втратив ще й дружину! Після цього чоловік не хотів жити: вчинив кілька спроб самогубства, але в результаті, замість себе, відправив на той світ сина. Як таке взагалі могло статися? І чому сусіди - уявіть собі - горою тепер стають на захист убивці? І навіть збирають підписи всією вулицею, аби суд його - не покарав!

Тут на приватному подвір'ї знайшли тіло 27-річного хлопця. На його шиї знайшли плями від удушення. Правоохоронці відтворили останні хвилини життя небіжчика і з'ясували, що на той світ відправив його власний батько.

З'ясувалося, що того вечора молодик прийшов додому дуже п'яним. Сергій не хотів вбивати сина, але змушений був захищатися.

Сусіди також стали на бік нещасного батька. Кажуть, що молодика боялися всі. Мовляв, коли випивав, перетворювався на звіра: бив і матір і батька. Кілька місяців тому померла матір і життя батька перетворилося на пекло. Сергій визнав провину та покаявся, але його все одно відправили до СІЗО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення