Наркотики, грабунки, напад на дружину: що відомо про фітнес-тренера, підозрюваного у вбивстві музиканта у Києві (відео)

Журналісти довідалися про життя бодібілдерів, підозрюваних у вбивстві музиканта у столиці.

Убивство київського музиканта, за яке затримали двох фітнес-тренерів і їхнього друга, це фактично повторення художнього фільму, що зібрав у світі майже 90 мільйонів доларів. Це реальна історія, яка сталася 25 років тому в Маямі. А тепер її фактично вирішили повторити у Києві наші українські спортсмени.

Клієнти фітнес-тренерів навіть не запідозрювали, що вони здатні на таке.

За підозрою у звірячому вбивстві музиканта у столиці затримали колег фітнес-тренерів з відомої мережі спортзалів: Дениса Мамедова та Андрія Подобу, а також їхнього знайомого Юрія Туманського. Усі як на підбір: накачані та веселі молодики, які викладають у соцмережі фото з красивого відпочинку.

За попередньою версією слідства, саме Мамедов і Туманський розправилися із жертвою заради його квартири. Подоба, за даними поліції, забрав із квартири вбитого музичні інструменти.

Одна з клієнток спортсмена Дениса Мамедова Анастасія розповіла, що за відгуками його знайомих, за останні два роки він став більш агресивним. Як практикуючий юрист у цій історії вона копнула глибше. З’ясувалося, що добрий і приємний на перший погляд чоловік взагалі з котушок злетів.

За словами Анастасії, з даних бази АРМОР (автоматизоване робоче місце оперативного робітника), взятих з МВС, місяць тому Мамедов притягувався до відповідальності за зберігання наркотичних речовин. У 2016 році він притягувався за нанесення тілесних ушкоджень людині. У 2019 році - за пограбування у районі Печерська, а також напад на дружину.

У справі про вбивство музиканта Сергій Козир, адвокат Дениса Мамедова, передає позицію свого підзахисного: "Я цього не здійснював".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення