Наступила ногою на шию, а коли задихнувся, труп скинула у водойму: на Черкащині хатня робітниця розправилася з роботодавцем (відео)

Безглузда, але дуже страшна розправа сталася на Черкащині. Немічного чоловіка з інвалідністю по звірячому задушили. І поки рідні шукали безвісти зниклого, тіло нещасного майже три доби пролежало в річці. Страшно, але свого душогуба жертва добре знала і сама прийшла в її дім. Бо вірила в її людяність. Драма, що приголомшує цинізмом та жорстокістю.

На Черкащині жінка, яка працювала хатньою робітницею задушила чоловіка заради 800 доларів.

45-річний загиблий все життя мешкав зі своїми батьками. Олександр- інвалід дитинства і погано ходив, тому мати запросила хатню робітницю, бо син не міг допомагати по господарству. Проте одного разу чоловік заявив, що іде з батьківської хати. Прихопив із собою 800 доларів, гривні і зник. Назавжди. Тіло нещасного знайшли у водоймі. Але він не потонув. Чоловіка задушили.

Згодом з'ясувалося, що пішов Олександр до тієї самої робітниці. Він необачно розповів своїй симпатії про сімейні заощадження. Після цього жінка запросила його додому і на очах у співмешканця загравала з новим вподобанням. Але потім сталося непоправне. Дорогою Ольга вдарила Олександра, а потім наступила ногою на шию і зіштовхнула труп у водойму.

А коли загиблого знайшли, Ольга цинічно прийшла на похорон своєї жертви.

Заарештували вбивцю прямо на поминальній вечері. А ось співмешканець Ольги і досі не вірить в те, що кохана могла вбити, навіть попри те, що вона зізналася. І це вже не перше вбивство в її житті. Колись давно жінка вбила чоловіка і провела у в'язниці 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення