Навмисно отруїли через бізнес? На Одещині за загадкових обставин загинула жінка, а її доньку забрали до реанімації (відео)

Знаєте, як кажуть - коли здається, то хреститися треба. У Білгороді-Дністровському на Одещині мешканців нажахала страшна сімейна драма. Після вечері в родинному колі вижили не всі. Господар ледь оклигав, з його дружиною вже попрощалися на кладовищі, а донька - у дуже тяжкому стані між життям і смертю. Сусіди чомусь навіть не сумнівалися - родину отруїли. І зробили це навмисно! Вони навіть знали, кому це вигідно! Але чи так все насправді? Невже хтось дійсно бажав смерті усій сім'ї? Інколи пліткарі можуть бути жорстокими.

Хтось запустив версію, що родину навмисно отруїли. І зробив це нібито ексзять через бізнес. Згодом з'ясувалося, що напередодні трагедії вся родина вечеряла разом. Син поїхав додому і у нього не було жодних симптомів отруєння. Також родичі кажуть, що з колишнім зятем у родини добрі стосунки і вони нічого не ділять.

Так що ж відправило на той світ господиню будинку, а її доньку в реанімацію? Правоохоронці підозрюють, що їжа тут ні до чого.

Експерти встановили, що родина отруїлася вуглекислим газом, який виділяється під час горіння, а в будинку встановлений твердопаливний котел. Рятувальники кажуть, що той рік на Одещині від подібних отруєнь загинули 18 людей, двоє з яких діти. Тому потрібно котли, печі та всю систему опалення регулярно перевіряти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення