Не жалкує про скоєне: у Луцьку прокуратура захистила 16-річного гонщика, який збив на "зебрі" 6 пішоходів (відео)

В Луцьку обрали запобіжний захід підлітку, який, втікаючи від патрульних, помчав на червоне світло та збив одразу шістьох людей. За ґрати він поки що не відправиться.

Свої пекельні перегони 16-річний Дмитро знімав на відео, разом із ним у авто були двоє його друзів. На зебрі неповнолітній гонщик в’їхав у натовп пішоходів. Одна жінка після аварії і досі не отямилась – її стан вкрай тяжкий. Чи виживе – медики прогнозувати не беруться. Серйозно постраждав і її п’ятирічний син.

Після того, як скажений Renault Megane збив людей, Дмитро не зупинився, а спробував тікати. Втім, юний водій не втримав кермо, злетів з дороги і врізався у придорожнє дерево.

Водія затримали очевидці – він був тверезий, але сів за кермо без дозволу. Авто належить вітчиму, який на момент аварії був за кордоном, а мати навіть не здогадувалась, що син вміє керувати машиною і додумається до таких розваг. Дії сина жінка не виправдовує.

Сам Дмитро про аварію говорити не хоче, начебто нічого не пам’ятає. На суді за скоєне він так і не вибачився. Прокуратура попросила для нього домашній арешт, бо підозрюваному немає ще й 18-ти років, а ще у нього позитивні характеристики за місцем проживання і навчання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення