Неповнолітню секс-рабиню заманили до квартири через оголошення про вакансію у Києві (відео)

Історія, від якої холоне кров. 15-тирічна дівчинка шукала підробІток на канікулах, а потрапила у справжнє сексуальне рабство. Її утримували як бранку у звичайній багатоповерхівці в столиці на Троєщині. Хто заманив бідолашне дівча? І найстрашніше - що змушували її робити?! Ви будете шоковані Що цей будинок приховує страшну таємницю, першими дізналися діти.

12-тирічна Катя помітила у вікні 8-го поверху жіночу постать. Незнайомка скинула дівчинці коробку з-під сірників і слізно попросила витягти її звідти Дорослі одразу викликали поліцію. Патрульний Денис пригадує, як спілкувався з незнайомкою через зачинені двері. В копа був справжній шок. Денис Дігтяр - інспектор патрульної поліції Києва. Її насильно там утримують, спаюють алкоголем, заставляють телефонувати мамі і казати, що все нормально. Закрили, забрали її речі.

Виявилося, що бранці всього 15 років! І в полоні вона - майже тиждень. Відчинити двері дівчинка самостійна не могла. Патрульні обрали нестандартне рішення - витягти бранку через балкон сусідньої квартири. Коли дитину визволили, правоохоронці влаштували під квартирою засідку. І вже надвечір затримали двох орендарок імпровізованої в'язниці. Неймовірно, але їм всього 21 рік. А вони тримали дівчинку рабинею, аби на ній заробляти. А спочатку вони заманили дівчинку через заборонену соціальну мережу Вконтакті. Зловмисниці розмістили повідомлення, ніби шукають няню. Тож 15-тирічна житомирянка Дарина, з бідної багатодітної сім'ї, не змогла пройти повз таку пропозицію. Окрім двох затриманих, поліція допитала ще й таксиста, який возив дівча до так званих клієнтів. Утім, поки що чоловік проходить лише як свідок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення