Ні каяття, ні сліз: у справі про жорстоке побиття восьмикласниць у Запоріжжі спливли нові подробиці (відео)

У Запоріжжі банда дівчат понад годину жорстоко била трьох восьмикласниць. Під підозрою поки що четверо дівчат. Їм всього 15 та 16 років.

Агресорки товкли своїх жертв руками та ногами, а навколо ревів від задоволення цілий натовп. Одна з побитих дівчат - інвалід, у неї замість ока стоїть імплант.

За даними слідства, саме найстарша з дівчат - Ксенія Тимченко - заманила на шкільний стадіон трьох дівчаток - пообіцяла повернути їм раніше поцуплений телефон. Але замість цього підлітки накинулись на малих з кулаками і почали вимагати гроші. Катування тривало понад годину.

Підлітків підозрюють у хуліганстві та здирництві. Ксенія, підозрювана у побитті дітей, виправдовується, що причина її дикунства - алкоголь. Батько Ксенії після побаченого на відео у залі суду в шоковому стані, сама ж дівчина проглядала запис спокійно. Вона дуже не хоче за ґрати, тому попросила вибачення у всіх, кого била.

Суддя Шевченківського районного суду Запоріжжя невблаганний: її відправили у СІЗО на два місяці. При цьому у Ксенії ані каяття, ані сліз. Інших двох нападниць суд відправив під домашній арешт, ще одній підозрюваній запобіжний захід оберуть сьогодні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення