"Ні рук, ні ніг, з голови кістки випадали": племінник повернувся з в'язниці і спалив живцем дядька (відео)

На Вінниччині під час пожежі у приватному сільському будинку загинув чоловік. Це вбивство, яке було замасковане під нещасний випадок.

Страшна пожежа сталася на околиці Дубовця. Вогонь знищив навіть дах і віконні рами. Коли надзвичайники загасили пожежу, то натрапили у веранді на обгорілий труп. Людське тіло настільки було понівечене вогнем, що навіть важко було розпізнати - чоловік це чи жінка.

"Це страхіття. Купа м’яса, один вугляк. Ні рук, ні ніг. З голови аж кістки випадали", - розповідає з переляком і сльозами на очах очевидиця.

Найпершою версією рятувальників була необережність під час паління у ліжку. Вона швидко відпала, адже біля ліжка, на якому виявили труп, стояла каністра з-під пального.

Як виявилось, того злощасного дня у будинку випивали господарі з гостями. А де чарка - там і сварка.

Загиблому Валентину було 55 років. Він мешкав у батьківському будинку разом зі своїм 25-річним племінником. Молодика затримали за підозрою у вбивстві. Закутий у кайданки на місці трагедії він розповів подробиці розправи. Каже, що підпалив дядька ще живим, а потім пішов курити на вулицю. Як виявилось, племінник лише місяць як вийшов з тюрми, де відсидів 5 років за пограбування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення