Ногами у голову гамселили дівчинку з інвалідністю: з'явилися моторошні подробиці дикого побиття школярок у Запоріжжі (відео)

Не заради чогось, а просто так - тому що в дитячому тілі живе справжній звір. Дика зграя підлітків - інакше й не назвеш - з маніакальною насолодою товкли слабших за себе. Страшний скандал у Запоріжжі. Трьох 14-річних дівчат старші учениці заманили на шкільний стадіон. А вже там накинулися та гамселили з особливою жорстокістю. Не зупинило юних катів навіть те, що одна з дівчат має інвалідність. Що тепер із жертвами цих садистів?

На відео просте дике побиття. Банда дівчат-підлітків 15-16 років нещадно молотить восьмикласниць. Агресорок не зупиняють ані сльози, ані вмовляння слабших жертв. А натовп однолітків спокійно спостерігає за екзекуцією.

Місцем для знущань обрали шкільний стадіон. Дівчат заманили начебто для того, щоб повернути викрадений телефон. Та як виявилося, це була пастка. Дітей поставили на коліна та понад годину знущались. 14-річна Євгенія має інвалідність, у дівчинки лише одне око. Бідну дитину нещадно гамселили у голову. Один влучний удар і дівчинка могла назавжди втратити зір. У підсумку їй зламали ніс.

Постраждалі та нападниці вчаться у різних навчальних закладах, але дівчата між собою знайомі.

Наразі бойових підлітків відсторонили від навчання. В училищі, коли впізнали свою Ксенію, розповіли, що 16-річна дівчинка розпускає руки не вперше, також вона прогуляє уроки. Батьки дитиною не займаються.

У поліцію спочатку кваліфікували подію, як легке тілесне ушкодження, але коли з'явилося відео, статтю перекваліфікували. Агресорки можуть потрапити за ґрати на 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення