Обгоріле скривавлене тіло жінки без одягу лежало біля крамниці: на Дніпропетровщині ексвійськовий перетворив святу вечерю на фільм жахів (відео)

На Дніпропетровщині, у невеличкому місті Апостоловому, свята вечеря перетворилася на справжній фільм жахів для місцевих мешканців. Замість різдвяної молитви та звуків дзвіниці, місто потонуло у світлі проблискових маячків та поліцейських сирен. Лише уявіть, на центральній площі у декількох метрах від головної ялинки, знайшли обгоріле, скривавлене тіло місцевої мешканки без одягу.

Самісенький центр міста. Поряд залізничний вокзал і площа с центральною ялинкою. Саме тут за крамницею знайшли спотворене жіноче тіло, яку зґвалтували, а потім намагалися спалити. Експерти нарахували на тілі нещасної щонайменше 12 ножових поранень в обличчя, шию та груди. Щоб замести сліди злочину жінку намагалися спалити. Цікаво, що до поліції зателефонував знайомий жертви на, ім'я Микола і розповів про те, що знайшов її бездиханною. Але згодом з'ясувалося, що одяг чоловіка був рясно заляпаний кров'ю тому саме його і запідозрили у жорстокій розправі.

Колись Микола воював, має дружину та маленьку дитину. Свою родину, за яку і проливав кров, чоловік побачить не скоро. За жорстоке вбивство йому світять довгі роки за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення