"Один тримав ноги, другий душив": у Гуляйполі екс-АТОвці намагались зґвалтувати 17-річну дівчину, а чоловіка били кастетом у голову (відео)

На Запоріжжі колишній даїшник разом зі своїм сином вибивають неіснуючі борги, пробираються у чужі хати, знущаються з самотніх жінок.

Чоловікові 50 років, його сину - 28. Син має довідку з психіатричної лікарні. При цьому обоє служили в зоні АТО. Старший чоловік каже, що це він так наводить у місті порядок.

У Гуляйполі в місцевому райвідділі зібралось чимало заяв на кримінальну парочку, проте батько і син й досі на волі. У поліції з 19 заяв внесли до реєстру 5. Найтяжча - проникнення до чужого будинку. За це Олександру дали нічний домашній арешт, який він вже 4 рази порушив. Поліцейські хіба що пишуть папери.

Заради квартири чоловік катував власну матір, а онук - свою бабусю. Ще один чоловік потрапив до лікарні унаслідок побиття кастетом у голову.

Негідники ледь не зґвалтували 17-річну дівчину. Усе сталось у її власному будинку. Просто на очах її матері дитину відтягли у сусідню кімнату і знущались.

"Один тримав ноги, другий душив. Плювали в обличчя", - розповіла мати дівчини.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення