Одного вбив, а другому зрізав скальп: лютий пенсіонер порізав людей на Львівщині через мішок картоплі (відео)

Переполох у Великих Грибовичах. На Львівщині пенсіонер не на жарт посварився одразу із трьома своїми сусідами, і так розбушувався, що один чоловіка вбив, іншого відправив в реанімацію, а третій поранений сам накивав п’ятами. Що ж за чорний кіт пробіг між селянами? Не повірите, але в селі подейкують, що каменем спотикання став мішок картоплі.

Ображений пенсіонер розправився одразу з трьома кремезними чоловіками. Того вечора чоловіки випивали біля місцевого магазину. Саме тоді до них і підійшов агресивний пенсіонер. Почалася бійка. Пенсіонер програв її і побіг додому. До опонентів він повернувся аби помститися і на очах у людей розправився зі своїми жертвами.

Ображений чоловік різав своїх кривдників ножем. Найбільше дісталося 47 річному підприємцю Володимиру, який загинув. У чоловіка залишилося троє дітей. Добряче перепало і двом друзям загиблого. В одного поранене стегно, а інший взагалі вижив тільки дивом. Йому допомогли продавці з місцевого магазина. Зараз медики борються за його життя. Лютий пенсіонер завдав чоловіку 10 ударів ножем і навіть зняв з нього частину скальпа. І все через картоплю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення