Оголений жіночий труп на стільці: на Київщині чоловік, вимагаючи доплату за ремонт, закатував сусідку (відео)

Тішилася надіями на спокійну старість у затишному домі, а зрештою захлинулася кров’ю в омріяній оселі. Справжнє жахіття розігралося у селі на Київщині. Посеред дня місцева жителька, зайшла у гості до своєї 68-річної сестри погомоніти. Але замість задушевної бесіди зайшлася несамовитим криком жаху – родичку знайшла мертвою.

На Київщині робітник жорстоко познущався з роботодавиці, вимагаючі доплати.

Того дня жінка прийшла провідати рідну сестру. Але побачила невимовне жахіття. Все навколо було у крові. З кожним кроком жінка ніби занурювалась у криваве море. А потім побачила рідну сестру. Нещасна 68-річна напівоголена пенсіонерка, сиділа скривавлена на стільці – навколо все було залите червоним. Одразу було зрозуміло, що жінку закатували.

Пенсіонерка попри поважний вік працювала і робила ремонт у будинку, в який планувала переїхати. Конфліктів у неї ні з ким не було. Згодом стало відомо, що ремонт у будинку жінки робили сусіди. Один з них взявши гроші за роботу добряче хильнув і прийшов до жінки вимагати доплату. Грошей у пенсіонерки не було і чоловік просто озвірів. Він кинувся на жінку і почав вбивати. Нещасна просто стекла кров'ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення