Палили машини й били обличчя: у столиці жінка замовила напад на тендітну красуню-блондинку (відео)

Коли жінки сваряться через красу, близько до цього вулкану підходить не варто, а як гроші ділять – розгоряється справжня пожежа. У передмісті столиці цілий житловий комплекс уже кілька місяців на вухах – здригаються від кожного шереху, бояться що знову спалахне. Адже до них у двір внадилися серійні палії – уже знищили цілих 7 автівок. А найдивніше те, що кожного разу розгорялося із машин, що належать одній і тій самі 34-річній місцевій мешканці. Ба більше, вона сама стала жертвою погроз і побиття.

Спочатку невідомі просто палили машини у Києві. Люди не розуміли, що коїться, поки від поліції не дізналися, що їхні автівки горять за компанію. Ціллю нападників була їхня сусідка Катерина. Але підпалами не закінчилося, згодом невідомі накинулися і на саму жінку.

Двоє чоловіків відгамселили Катерину просто на порозі її будинку. Нещасна не встигла нічого зробити. Виявляється, що напад став останнім попередженням у таких собі бізнес-розбірках. І замовила напад жінка.

З'ясувалося, що ексвласники компанії на ринку косметологічного обладнання ділять ласий шматок. Через це і почалися бойові дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення