Пальцем трупа розблокував телефон і перевів гроші: нові подробиці вбивства закоханих у Харкові (відео)

У Харкові пройшов суд над душогубом, який на травневі свята вбив молоду пару у їхній квартирі. 22-річний молодик намагався переконати слідчих, що він жертва обставин і усе сталося через любовний трикутник, проте виявилось, що причиною були гроші.

У день вбивства короткий дівочий зойк протягом 20 чекунд почув лише сусід знизу, але не звернув уваги. Тим часом у квартирі над ним нещадно вбивали сусідів Євгенію та Олександра.

Наступного дня до квартири приїхали поліцейські, бо матір хлопця не змогла додзвонитися ані сину - 29-річному асистенту кафедри туризму і готельного бізнесу одного з вишів Харкова, ані 24-річній невістці. Жінка пішла до квартири дітей, відчинила двері запасним ключем і побачила покремсані тіла. Дівчині убивця наніс 26 поранень ножем, хлопцю - 30. Аби приховати сліди злочину, вбивця намагався підпалити помешкання закоханих - розвів багаття на підлозі і відкрив газ. Дивом уся багатоповерхівка не злетіла у повітря.

На слід душогуба правоохоронці вийшли швидко. Ним виявився 22-річний студент Єгор, який навчався у тому ж навчальному закладі, де викладав Олександр.

Як з’ясувалось, того дня убивця прийшов до пари у гості - вони товаришували. Поки Олександр пішов до магазину по воду, Єгор накинувся із ножем на Євгенію. Знаряддя убивства він приніс із собою. Усі удари були прижиттєві, крім останнього - у серце. На Олександра Єгор накинувся зненацька, затаївшись. Чоловік відходив на той світ повільно і мученицьки. Як показав розтин, усі поранення були несмертельними, тож він протягом доби повільно стікав кров’ю у зачиненій квартирі.

Спочатку вбивця намагався переконати правоохоронців, що він жертва обставин. Мовляв, коли Олександр повернувся додому, то застав їх з Євгенію на гарячому. Він вбив зрадницю, намагався зарізати і коханця дівчини. Натомість, за словами Єгора, він вихопив зброю і лише оборонявся.

Але як виявилось, мотив розправи над парою - жага грошей. Єгор був у боргах, позичав у всіх знайомих, в Олександра з Євгенією також. У день вбивства він знову попросив у друзів гроші, хоча вже був винен їм 3 тисячі гривень. Молодик убив дівчину, коли та відмовила йому у грошах. Закривавленим пальцем вже неживої жертви Єгор розблокував телефон і перевів тричі на свій рахунок її гроші на загальну суму 8 тисяч гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення