Перед смертю нардеп Поляков посварився з вагітною коханкою-колегою: сплили нові подробиці (відео)

Версії загадкової смерті нардепа Антона Полякова зараз дві - або природна смерть, або отруєння. Випливла ціла купа цікавих деталей.

У Києві за загадкових обставин у таксі помер народний депутат Антон Поляков. Чоловік загинув на очах у поліцейських, які зупинили авто, бо таксист дивно маневрував дорогою.

Таксист підібрав клієнта на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності. Він попросив водія довезти його до ресторану. Поліцейським таксист розповів, що коли клієнт сідав у авто, то вже ледь стояв на ногах. За кілька хвилин він приліг на задньому сидінні, у нього почалася нудота, яка супроводжувалась конвульсіями. Поліцейські помітили у розповіді таксиста підозрілі розбіжності, тому його продовжують допитувати.

Депутатка Анна Скороход після звістки про смерть Полякова зомліла просто у парламенті. Як виявилось, він їй доводився не лише колегою - вони були коханцями, хоча обидвоє перебувають у офіційному шлюбі. Того вечора депутат запивав горе разом із помічником Анни, бо посварився зі своєю коханкою. Вона начебто намагалась додзвонитися чоловіку і кричала у слухавку, що вагітна.

Попередня причина смерті Полякова - зупинка серця. Слідство очікує результати інших судово-медичних експертиз, в тому числі токсикологічну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення