Перелізли через паркан та пішли у магазин за роботом: з'явилися подробиці нічних пригод 4-річних близнюків на Київщині (відео)

У селі під Києвом двоє 4-річних братиків ледве не довели їхню маму до серцевого нападу. Серед ночі хлопчики тихцем вислизнули з будинку і вийшли просто на дорогу.  

Вночі на дорозі люди помітили двох самотніх 4-річних хлопчиків, які були схожі один на одного, як дві краплі води. Хлопці були у самих трусиках, а один з них ще й загубив капці. На щастя, небайдужі перехожі швидко передали інформацію патрульним.

Здивовані правоохоронці не могли добитися від малих звідки та куди вони прямують. Знайди хоч і белькотіли без перестанку, з'ясувати де вони живуть було неможливо. Жодної заяви про зникнення дітей не надходило. Патрульним прийшлося катати малих на автівці і шукати разом їхню домівку. Так і дізналися домашню адресу. Батьки Матвія та Тимофія не повірили очам, адже були впевнені, що всі діти сплять. Але виявилося, що не всі. За словами сусідів діти завжди доглянуті та охайні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення