Під час катувань розповідали про справедливість: вся правда про банду сучасних "Робін Гудів" на чолі зі спецпризначенцем (відео)

Охрестив себе сучасним Робін Гудом, аби карати корупціонерів, а насправді цей пафос був лише ширмою для жорстоких розбійних нападів. В Україні правоохоронці майже 4 роки ганялися за бандою Сенсея. Саме такий позивний мав ватажок угруповання, на рахунку якого організація щонайменше 20-х кримінальних епізодів.  

Ватажка банди - колишнього Альфівця, який завжди мав при собі автомат, затримали разом із так би мовити заступником. Чоловіки із групою підтримки 4 роки тримали у страху всю країну. Одного разу вдерлися до будинку судді на Київщині. Щоб дізнатися, де власники ховають гроші, катували всю родину. Грабували виключно заможних жертв: чиновників, правоохоронців та бізнесменів. До кожного нападу ретельно готувалися: обстежували територію та вивчали графік господарів. На "справу" приїжджали громадським транспортом. Працювали блискавично та професійно. Експравоохоронець "підлеглим" розповідав казки про те, що всі вони народні месники. Мовляв, корупціонерів та крадіїв ніхто не наказує. Але "підлеглі" не задавалися питанням, а чому ж банда не ділилася награбованими з нужденними і навіщо було жорстоко катувати всіх членів родин під час нападів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення