Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=2AVMgTpUMhE&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=2AVMgTpUMhE&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Під Києвом 1,5 року тримали у «заручниках» Mercedes: авто забирали зі спецпризначенцями (відео)

Під Києвом 1,5 року тримали у «заручниках» Mercedes: авто забирали зі спецпризначенцями (відео)

Киянинові довелося забирати з ремонту батьків Mercedes у супроводі озброєних спецпризначенців та з евакуатором.

no video parsed

Втім, користуватися авто власник не зможе, адже машина нині - речовий доказ у кримінальному провадженні за статею шахрайство. Легковик з СТО перевезли на штрафмайданчик.

Чоловік півтора року не міг повернути з ремонту автомобіль. Син власника авто переконаний – його буквально намагаються «розвести» на гроші. Адже іномарка на станцію техобслуговування приїхала своїм ходом і з незначними проблемами, а працівники чомусь розібрали чи не пів машини, і віддати погодилися лише після сплати баснословної суми. Тому власник авто звернувся за допомогою у поліцію.

Виявилося, що не він один постраждав від рук спритників-ремонтиків. Та от у власників СТО є свої аргументи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення