Під Києвом адвокату, який веде справу про розподіл майна, облили кров'ю житло (відео)

На Київщині адвокату, який веде скандальну справу про розлучення, облили кров’ю підлогу і розкидали нутрощі під дверима у квартиру.

Троє молодиків прокралися у багатоповерхівку під Києвом вночі. Поки мешканці спали, вони влаштували під дверима однієї з квартир справжнє дикунство: облили все навколо кров’ю і розкидали нутрощі.

Жертвою хуліганів став адвокат Дмитро Лушкін, який веде непросту справу про розлучення. На кону - розкішний будинок та кілька елітних машин. Саме з цим процессом захисник і пов’язує загрози.

"Спочатку мене просили вплинути на інтереси клієнта. Потім почалися дзвінки і розмови про те, що їм урвався терпець і вони будуть діяти більш дієво", - розповів адвокат.

За кілька днів до кривавої вистави, яку влаштували у будинку, де мешкає правозахисник, гурт молодиків зібрався під стінами Ради адвокатів Київщини. Вони заклеїли вхідні двері та шибки образливими наліпками, трохи покричали і розійшлися.

Куди веде кривавий слід - поліцейські з’ясували за кілька тижнів. У помешканнях підозрюваних провели обшуки. Затримані - члені громадської організації, яка бореться з корупцією та свавіллям чиновників.

Поліцейські провели обшуки і в іншої сторони скандальної справи про розлучення. Начебто знайшли ті самі образливі плакати, які так звані активісти ліпили на стіни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення