Під Києвом багатії скаржаться на комунальні побори, а їх адвокату спалили авто (відео)

У селі під Києвом мешканці елітного котеджного містечка "Сонячна долина" шоковані сумами, які виставляє їх керуюча компанія за обслуговування території.

Далеко не бідні люди найняли адвоката, адже не згодні мовчки платити захмарні ціни за сервісні послуги. Нові ціни втричі більші за попередні. Раніше було по 500 гривень за кожну сотку землі, а тепер аж 1,5 тисячі гривень.

З тими, хто не погоджується з новими тарифами, обслуговуюча компанія не панькається: у багатьох будинках відключили воду та електроенергію. Дійшло до абсурду: охорона взяла мешканців у заручники і відмовляється впускати їх на територію. Камери відеоспостереження зафіксували, як одного чоловіка побив натовп молодиків.

У свою чергу землевласник каже, що тарифи просто привели у відповідність, враховуючи інфляцію. Електрику, каже, нікому не відрізали - то лише перебої. А хто не хоче платити дорого - того не підключають до резервної мережі.

Дивне співпадіння, але адвокатові, який представляє інтереси незгодних з поборами власників будинків, днями спалили авто. Микола Кулішенко більше ніж пів року захищає інтереси потерпілих інвесторів. Юрист переконаний, так йому натякнули, що глибоко копати у цій справі не варто.

Автомобіль адвоката був припаркований біля офісу, який він винаймав у 5-поверхівці. Палій, сам не усвідомлюючи того, міг наробити значно більшої трагедії. Адже від вогню під стінами будинку почав плавитися пластиковий піддашок та обшивка балкону, а поруч ще й проходила газова труба. Тож це диво, що 5-поверхівка не злетіла у повітря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення