Під Києвом бізнесмен перестріляв бандитів, які вдерлись у його маєток і скрутили дружину та дочку (відео)

Під Києвом бандити вдерлись у будинок до бізнесмена, скрутили його дружину і дочку і вимагали віддати коштовності та всі гроші. Але господар почав стріляти, нападники кинулися тікати і в паніці вистрибували з вікон.

Під ранок господиню маєтку під Києвом розбудив дивний шум на першому поверсі. Анастасія пішла перевірити, що там коїться, але щойно відчинила двері спальні, як на неї накинулися бандити в масках. На крики вибігла 19-річна донька жінки, але до неї нападники також застосували силу.

Анастасія каже, що дуже сильно кричала, аби її почув чоловік, який був у будинку. Він прибіг одразу із травматичним пістолетом і без роздумів почав гатити у бандитів, аби захистити свою родину.

По сліду поранених бандитів пустили собаку. Саме пес винюхав одного з нападників, який стікав кров’ю під дубом, бо дістав три кулі в ногу. Співучасники пограбування залишили його, аби вийти з оточення. Але побачивши поліцейських, невдаха-грабіжник розповів всю інформацію про банду. Як виявилось, другий грабіжник зламав ногу, коли стрибав з вікна. Його правоохоронці теж швидко затримали. Вони іноземці - до України приїхали з Туреччини та Казахстану.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення