Під Полтавою на проклятому переході 4-річна онучка загинула на очах у бабусі (відео)

Місцеві розповідають, що лише одиниці водіїв серед тисячного потоку машин зважають на знаки та намальовану "зебру" і збавляють швидкість. Тут не вперше автомобілі калічать і збивають на смерть людей.

Близько 10:00 60-річна жінка з села Абазівка під Полтавою пішла разом із онучкою до магазину. Аби купити продукти, жінці треба було перейти на інший бік траси Київ-Харків. Це - 4 смуги з інтенсивним рухом. Подолали дорогу успішно, але коли поверталися назад - сталося страшне.

Перед переходом пригальмував автобус і пропустив пішоходів, але з-за нього вилетів легковик. Автомобіль збив жінку з дитиною просто на "зебрі". Від сильного удару 4-річна Катя відлетіла на кілька десятків метрів.

Водій легковика зупинився на узбіччі. Під його колесами був розтрощений дитячий самокат. Цей омріяний подарунок дівчинка отримала кілька днів тому на свій день народження.

Дівчинку повезли до лікарні у критичному стані, але дива не сталось. Бабуся дівчинки також потрапила до лікарні, але її життю нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення