Підліток зарізав батьків-алкоголіків і брата уві сні через постійні сварки: нові подробиці розправи у Києві (відео)

У багатоповерхівці на столичних Позняках 16-річний хлопець вирізав усю родину. Після цього вбивця кілька днів прожив поруч зі скривавленими трупами. Пошматовані тіла господаря квартири, його дружини та їхнього 8-річного сина вивозили з будинку вночі.

На сполох першою забила свекруха. Вона звернулась до поліції, бо ані її син, ані невістка чи онуки не виходили кілька днів на зв’язок. Коли вбивця зрозумів, що родину розшукують, спробував втекти.

Варіант для втечі він обрав такий, що просто дух перехоплює. Підліток видерся у вікно на 7 поверсі та поліз майже гладкою стіною на 8-й. Пізнім вечором хлопець постукав у вікно сусідам. Ганна, яка впустила підлітка в квартиру через вікно, розповіла, що він сидів на кондиціонері і просив про допомогу. Сусідам вбивця розповів, що батьки покинули його вдома, і він вже 7 днів сидить вдома сам. Він попросив води, подякував і пішов.

Тільки на ранок жінка дізналась, яку небезпеку впустила до квартири. Адже підліток був із ножем, яким вирізав всю родину. Втім, він поспішав утекти, хоча у дворі чатували поліцейські.

Максим - студент училища, майбутній автослюсар. У скоєному він одразу зізнався. Сказав, що ненавидить родичів, постійно з ними сварився. А після останнього скандалу його наче "перемкнуло". Спочатку він наніс кілька поранень батьку, потім матері. Молодшого брата вбивця зарізав, коли той спав.

Сусіди про родину відгукуються неохоче. Розповідають, що господарі були алкоголіками, з ними ніхто не спілкувався.

На юного різника чекає психіатрична експертиза. Якщо він був при розумі, коли встромляв ніж, максимальне покарання, яке йому світить - до 15 років позбавлення волі. Бо довічне ув’язнення до неповнолітніх український суд не застосовує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення