Підпалив вагітну: у Кривому Розі подружжя часто вживало наркотики на очах у 1-річної доньки (відео)

У Кривому Розі на вулиці Соборності, 89 хлопець облив свою вагітну співмешканку легкозаймистою рідиною та підпалив.

Все сталося просто у квартирі. Нелюдський крик жінки чули сусіди, які з переляку повибігали на вулицю. Виявилось, що це вкотре посварилася молода пара, яка мешкає на першому поверсі 5-поверхового будинку. Цього разу наслідки жахаючі - у 21-річної жінки обгоріло близько 70 відсотків тіла. За словами лікарів, прогноз несприятливий.

Пара ромської національності. Старша на 4 роки жінка часто ревнувала 17-річного співмешканця. Так сталося і цього разу: молодиця потайки взяла його телефон, бо подумала, що він залицяється до інших дівчат у соцмережі. Побачивши, як жінка копирсається у його телефоні, юнак облив її легкозаймистою рідиною та підпалив на власному ліжку.

Разом із парою у квартирі проживала 1-річна донька Марії. Коли сталася трагедія, дівчинка була в іншій кімнаті і не постраждала. Хоча її стан медикам не подобається. Що про дитину погано дбали - свідчать синці на лобі. Швидше за все, дівчинку відправлять у притулок.

У квартирі під час обшуку знайшли зброю та наркотики, пляшки із займистою сумішшю. Подейкують, що парочка часто вдихала випари пального.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення